medborgaren logga

 

Anteckningar Prolog Arkiv 2012 Arkiv 2011 Arkiv 2010 Arkiv 2009

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invandring

av Kurt Lundgren

 

I Daily Mail läser jag att engelsmännen inte förstår att uppskatta invandringen; de tycker att det börjar bli little crowdy, trångt alltså, med ett befolkningstal på 393 personer per kvadratkilometer.

För att hjälpa engelsmännen kan vi då rikta om invandrarströmmen till Sverige för vi har gott om plats.

Faktum är att om vi hade samma invånarantal som England/kvadratkilometer skulle vi ha ca 175 miljoner invånare; vi hamnar då i ungefär samma härad som Belgien och Holland och där är väl inte särskilt trångt.

En gång när det regnade for jag och min kompis i bil genom den belgiska landsbygden, vi såg inte en människa. Var är alla belgare frågade jag?

Dom sitter inne och äter choklad svarade min lätt genèverdruckne medpassagerare från baksätet.

Vi hade inhandlat denna genéver i Holland.

Sverige kan alltså lätt och utan svårighet ta emot 166 miljoner fler människor, sätt igång.

Och vi kan gå ännu längre : för att uppnå samma invånarantal per kvadratkilometer som Malta skulle vi behöva vara 523 614 000 invånare - då vore vi större än både USA och hela EU.

Problemet med folk är att de klumpar ihop sig, alla skall ju bo i London, vilket innebär att om 20 år kommer hela södra England att vara ett enda enormt sammanhängande storstadsområde kallat Greater London.

Utrymmesligan, efter Daily Mail:

Inv/kvadratkilometer

Malta, 1 274
Holland, 393
England, 390
Belgien, 341
Tyskland, 232
Italien, 195
Luxemburg, 177
Tjeckien, 129
Danmark, 126
Polen, 118
Portugal, 114
Frankrike, 111
Sverige, 22

När ni ser dessa siffror förstår ni vad EU-solidariteten kommer att kräva av oss; det överbefolkade Europa behöver vårt stora land som en asylreserv för enorma flyktingströmmar, som ett jakt- och fritidsområde, därför in med varg och vildsvin - med den nya konstitutionen på plats har vi gett upp allt.

Tror ni ens i er vildaste fantasi att jämtgubben får sitta ostörd med snusprillan under läppen, med alla dessa fjäll, dessa naturrikedomar till sin disposition - två pers per kvadratkilometer däruppe i norr - tider skola stunda, EU-tider.

.