medborgaren logga

 

Anteckningar Prolog Arkiv 2012 Arkiv 2011 Arkiv 2010 Arkiv 2009

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mån 10 maj 2010

 

 

 

"Ett modernt fallfärdigt ruckel"!

Egenmäktigt förfarande och trolöshet mot huvudman!

 

Vi ska riva det fallfärdiga rucklet som vi sedan ska återuppbygga på Talja, säger den huvudansvarige Pastorn!

 

Det är inte Medborgarn som kallar spisplattefabriken:

"Ett modernt fallfärdigt ruckel"!

 

 

 

 

"Vi ska riva fasaden och transportera bort stommen som ska användas till något annat. Det är inte ett speciellt komplicerat jobb."

 

 

Spisplattefabriken 

 

 

4183150809

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spisplattefabriken

 

 

Hälleforsnäs Allehanda

 

 

Kapitalförstöring är kommunens specialitet!

Har man en trädgårdsmästare till stadsarkitekt ska man kanske inte heller förvänta sig något.

 

 

Spisplattefabriken är inget gammalt hus. Det är byggt 1986 som en betongprefabricerad hallbyggnad. Väggarna är av liggande 200-250 lättbetongelement. Förhållandevis välisolerade även med dagens mått mätt.

 

Citat från juni 2008

 

Kommunen vill även köpa den fastighet som sträcker sig över hela Bruksdammen samt en obebyggd fastighet och små tomtbitar inne i samhället. Kommunen har ännu inte lyckats köpa loss de fastigheter på bruksområdet och i samhället som ägs av en privat fastighetsägare. Trots att det finns risk att mark är förorenad är kommunen beredd att köpa den.


Eskilstuna-Kuriren har tidigare berättat att en företagare, som varit inblandad i en del tvivelaktiga affärer, äger strategiskt viktig mark i Hälleforsnäs. Flens kommun är intresserad av att köpa fyra fastigheter. På fastigheterna finns bland annat Bruksdammen, den gamla spisplattefabriken på bruksområdet och mark inne i samhället. Men trots att Flens kommun har förhandlat sedan januari i år har köpet ännu inte gått i lås.
Det tar sin tid. Det är inte som att handla mjölk på Ica direkt har jag upptäckt, säger Göran Wide, Flens före detta kommunchef, som har i uppdrag att slutföra köpet.

Läs hela artikeln i torsdagens papperstidning.

 

Göran Wide fd kommunchef i Flen säger vidare att den gamla spisplattefabriken håller på att ramla ihop och behöver rivas för att ge plats åt parkeringsplatser till Lager 157. Spisplattefabriken är inget gammalt hus. Det är byggt 1986 som en betongprefabricerad hallbyggnad. Såna hus "ramlar inte ihop".

 

Som vanligt är Medborgarn mera intresserad av människorna bakom informationen och besluten än ärendena i sig.

 

Göran Wide avslutar sin karriär i Flen med fortsatta lögner och mediaskuggan Anna lovar att ljuga så mycket hon kan. Hon vet om att spisplattefabriken är ett "nytt" hus.

 

Ni läsare kanske inte är så många som förstår kopplingen mellan lögner och korruption men det är som ler och långhalm. Inga lögner ingen korruption. Många lögner mycket korruption.

 

.